"Den bedste pris og den bedste betjening!"

Hos Hushjælpen er det, med mere end 5 forskellige mærker, altid muligt at finde frem til den rigtige løsning hver gang.

Vi laver alt fra "

Multi-living køkkener

Designa - 100% Dansk kvalitet

DESIGNA er landets eneste 100% Danskejede køkkenproducent. Med mere end 20års erfaring med produktion af møbler, så ved de at håndværket, kvaliteten og den endelig finish, er af aller højeste kvalitet. På samtlige af deres produkter foretages grundige og omfattende kvalitets teste. 

Det gøres for at sikre at der altid leveres den bedste kvalitet. 

Bestem selv om køkkenet skal komme samlet eller usamlet.

Alno køkkener

ALNO - topkvalitet – måske Danmarks bedste-prisvindende design

Alno er europas største køkkenproducent og kendt for deres utroligt nuancerede program, høje kvalitet og leveringssikkerhed. De ekstra høje underskabe (78 cm) med markedsets største skuffe på 39 cm, giver 20% mere skabsplade, og kan derfor have høje kolonialvarer stående oprejst. Klik ind på Alno og lad dig inspirere af de mange flotte køkkener, og se de unikke prisvindende detaljer. Alle elementer leveres samlet.

Pino køkkener

SYMPHONY - Engelsk elegance, unikke designs

Symphony er Englands største privatejet producent af køkken inventar. Med et af Europas bredeste lågesortimenter, opfylder de et hver ønske, uanset hvilken stilart der falder i din smag.

Sortimentets bredde strækker sig fra det moderne højglans udtryk, der kendetegner nutidens trend, til nostalgiske fyldninger med respekt for naturen, over til det klassiske enkle design med flotte håndtag.

Impuls køkkener

IMPULS fra Alno – individuelt køkken

Impuls er endnu et kvalitetsprodukt som udspringer fra ALNO koncernen, men her er sortimentet tilpasset det danske marked i størrelser, udvalg af låger og elementer. Impuls er dog krydret med anderledes skabs løsninger, og indretningsdetaljer, som kun kendetegner et professionelt køkkenmærke.
​Alle elementer leveres samlet.

Med flere leverandører har vi de bedste forudsætninger for at finde det køkken, som opfylder jeres ønsker og behov. 
Kom ind i en af vores butikker og få en snak med vores indretningskonsulenter, hvor vi også kan designe og visualisere jeres nye køkken, bad eller garderobe. 

Vi kommer også gerne ud til en snak om ideer, muligheder og hvilke løsninger vi mener er de bedste. Så kontakt os nu og book en gratis opmåling!