Strømberg                                  

 

Når badeværeslet skal indrettes er der mange ting der skal gå op i en højere enhed. Måske er det blot et vaske-arrangement der skal udskiftes eller et helt badeværelse der skal have en gennemgribende ombygning.

Hushjælpen udfører gerne total-entrepriser hvor vi står for alt, lige fra nedbrydning og bortskaffelse af det eksisterende badeværelse, ophugning af gulv, isolering, støbning og gulvvarme, nye VVS-installationer, vådrumssikring, fliser og klinker samt indretning af jeres nye oase af et badeværelse.

Inden for indretning af badeværelser har vi en stor vifte af leverandører at trække på, både med hensyn til porcelænsvaske, støbte vaskeplader, badeværelsesmøbler, armaturer, brusehjørner m.m.

Vores egne håndværkere kan udføre alle opgaver der er tilknyttet disse projekter og er bekendt med vores produktsortiment og derfor væsentligt hurtigere end eksterne håndværkere typisk vil være. Kig ind i vores butikker og få gode idéer og forslag til indretning af badeværelset eller gæstetoilettet, og få udarbejdet en komplet enterpriseoversigt.

 

Hushjælpen har mere end 40 års erfaring i totalløsninger, med alle tilknyttede håndværksfag.